Kinderopvang Djoy die shirtsponsor is van ons 4e zal maar wat blij zijn met al die geboortes in dit elftal. In 2020 zijn elf spelers voor het eerst of opnieuw vader geworden.

6 December is Arjan de Rooij trotse vader geworden van dochter Abbey. Arjan loopt inmiddels al flink wat jaartjes rond bij MVV ’27. Nu bij het 4e, maar daarvoor speelde Arjan vele seizoenen in de selecties en deed dat niet onverdienstelijk. Een knieblessure gooide echter roet in het eten, waardoor hij nog assistent/teamleider was van het 2e. Wij wensen Arjan en zijn vriendin heel veel liefde en geluk met dochter Abbey. 

Op 18 December is Pien Poot geboren. Pien is de dochter van Simon en Esmée en is na zoon Faas de tweede van deze trotse ouders. Simon kennen wij uiteraard als nestor van ons 4e elftal. Al jaar in jaar uit speelt Simon zijn wedstrijden in dit elftal en pikt hij nog regelmatig een doelpuntje mee. Dat hij nog niet versleten is blijkt wel uit de verkiezing speler van het jaar 2019/2020. Inmiddels is het traditionele rompertje afgeleverd en zien wij Simon, Esmée en grote broer Faas graag snel eens op de club.
Wensen ze dan uiteraard heel veel liefde en geluk met dochter Pien.