Maandag 14 december heeft Minister-President Rutte het land toegesproken. Daarin is aangekondigd dat het land de komende vijf weken in lockdown gaat, omdat het momenteel essentieel is om het aantal contacten tot het minimum te beperken.

Het bestuur van MVV ’27 vindt het onverantwoord om trainingen van seniorenelftallen in groepen van twee personen in een bepaald tijdsbestek te laten plaatsvinden, omdat dan toch meerdere personen naar dezelfde plaats toe bewegen en contacten niet tot het minimum worden beperkt. De jeugdtrainingen kunnen blijven plaatsvinden. Daar verandert voor de komende dagen richting de winterstop niets aan.

Vanaf maandag 21 december t/m zondag 3 januari is de vereniging gesloten en vinden er dus ook geen jeugdtrainingen plaats. In de periode van 4 t/m 19 januari kunnen de jeugdtrainingen weer worden hervat, dit geldt dan helaas nog niet voor de trainingen voor onze seniorenteams. Het zijn helaas weer strenge maatregelen, maar op dit moment is het van belang dat we weer controle krijgen op het virus.

We vragen daarom aan een ieder om de regels en dringende adviezen van het kabinet op te volgen. Alleen samen krijgen wij het coronavirus onder controle. Blijf gezond!