Rob de Groot heeft namens zijn gelijknamige hoveniersbedrijf het sponsorcontract met MVV ’27 met twee jaar verlengd. Zodoende is Hoveniersbedrijf de Groot in ieder geval tot en met 2022 Bronzen vriend van MVV ’27.

Rob de Groot is al jarenlang betrokken bij MVV ’27 en voert jaarlijks onderhoudsklussen uit aan het sportcomplex. Daarnaast heeft Rob met zijn hoveniersbedrijf ook de afgelopen jaren een aantal grote klussen uitgevoerd, zoals de totale renovatie van het terras en het vervangen van de bestrating bij de entree en rondom het hoofdveld.

Met zijn hoveniersbedrijf is Rob niet alleen gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, maar ook  in tuinberegening en ‘houtbouw’ voor iedere tuin, van groot tot klein. Zo kun je bij hen ook terecht voor de plaatsing van veranda’s, pergola’s, tuinhuisjes, buitenkeukens en exclusieve hekwerken. Wil jij je tuin een opknapbeurt geven, neem dan gerust eens contact op met Rob de Groot om tijdens een persoonlijk gesprek te mogelijkheden te bespreken. Kijk ook eens op de website van Hoveniersbedrijf De Groot om inspiratie op te doen.

MVV ’27 is blij en dankbaar dat Rob de Groot met zijn hoveniersbedrijf MVV ’27 ook de komende twee jaar wil blijven ondersteunen. Wij hopen hem en alle andere MVV-ers dan ook snel weer te mogen begroeten op het door hem aangelegde terras.