Hoe de Sint het gaat doen weten we nog niet, maar dat er iets gaat gebeuren is zeker. Zo ook bij MVV’27. Na de verschillende edities die al hebben plaatsgevonden in de voorgaande jaren is het tijd voor alweer de zevende editie van de speculaaspoppenactie.

Kenmerkend voor het jaar 2020 verloopt deze editie ook anders dan u van ons gewend bent. Zo worden er geen jeugdleden ingezet om de verkoop van de speculaaspoppen te stimuleren en zal er ook geen vast moment plaatsvinden voor het afhalen van uw bestelling. Dit alles natuurlijk om het risico van de verspreiding van het virus tot een minimum te beperken.

Uw bestelling zal aan huis worden geleverd. Vandaar dat we er dit jaar voor gekozen hebben om alleen bestellingen te accepteren van minimaal 20 speculaaspoppen. Desondanks hoopt MVV ’27 dat zoveel mogelijk leden en andere betrokkenen meehelpen om van deze actie een groot succes te maken. Natuurlijk vinden we het leuk als je zelf een bestelling plaatst, maar je kan de club ook helpen door de speculaaspoppen te verkopen aan je directe omgeving. Of wellicht aan het bedrijf waar je zelf of een bekende werkt. Veel bedrijven zien de speculaaspoppen namelijk als een Sinterklaas geschenk om hun waardering op een leuke manier te laten zien aan het personeel of belangrijke relaties.

Voor iedere verkochte speculaaspop ontvangt MVV ’27 een deel van de opbrengst welke natuurlijk goed van pas komt bij de financiering van verschillende projecten binnen de vereniging. De speculaaspop weegt een halve kilo en is een halve meter lang! De pop is verpakt in een mooie geschenkdoos en kost slechts € 5,00 per stuk (incl. BTW). Het bestellen van de speculaaspoppen via dit bestelformulier kan tot en met zondag 15 november 2020. Daarnaast kan je ook bestellen door een mail te sturen of telefonisch (Whatsapp kan ook) contact op te nemen met Lars Kloet (0683603462).

Het is ieder jaar weer geweldig om te zien wat deze actie teweeg brengt binnen de vereniging. Daarbij zou het geweldig zijn als we de editie van dit jaar ondanks de verplichte maatregelen met iedereen z’n inzet tot een groot succes kunnen brengen.

NB: na de bestelling zal er contact opgenomen worden voor de adresgegevens en voor de aflevering van de bestelling. Zoals bovenstaand reeds vermeld dient er wel een bestelling geplaatst te worden van minimaal 20 speculaaspoppen. Let op! Dit geldt ook voor particuliere bestellingen. Uiterlijk maandag 30 november 2020 zullen de speculaaspoppen geleverd worden.