1 Oktober zijn Rudy en ‘zijn’ Judith de trotse ouders geworden van een prachtige zoon: Finn. Na een weekje doorgebracht te hebben in het ziekenhuis is het kersverse gezinnetje nu thuis aan het genieten.

Wij kennen Rudy al jaren. Rudy heeft als enthousiaste keeper de hele jeugd doorlopen van mvv. Rudy is al sinds jaar en dag keeper. Nadat hij de jeugd had doorlopen maakte hij de stap naar de lagere senioren. Rudy is nooit beroerd om ergens in te vallen. In ieder team is hij een graag geziene ‘gast’. Naast keeper is Rudy ook zeer actief geweest binnen onze vrouwenafdeling. De goedlachse Ruud heeft daar menig vrouw leren voetballen. Op dit moment is hij ook nog voorzitter van onze lief en leed commissie. Kortom een 100% clubman!!

Op dit moment richt Ruud zijn aandacht even op zijn gezinnetje. Het traditionele rompertje is reeds in zijn bezit. We wensen Judith, Finn en papa Rudy heel veel liefde en gezondheid en we hopen ze snel op de club te mogen verwelkomen.