Rabobank Westland en MVV ’27 hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van het aflopende sponsorcontract. Ook komend jaar zal de bank dan ook Bronzen Vriend zijn van MVV ’27. 

MVV ’27 heeft Rabobank Westland leren kennen als een zeer maatschappelijk betrokken onderneming. De bank ondersteunt onze club al jaren. Naast de reguliere sponsorbijdrage leverde Rabobank Westland afgelopen jaar ook een bijdrage aan de realisatie van de nieuwe dug-outs langs ons hoofdveld, maakte de bank het sponsorlogobord bij de ingang van ons sportpark mogelijk en zorgde het voor de plaatsing van een AED-installatie op ons sportpark. 

Bovendien organiseert het bedrijf jaarlijks de Rabobank Clubsupport Campagne, waarmee de bank regionale sportverenigingen ondersteunt. Vorig jaar leverde deze actie MVV ’27 een bijdrage van maar liefst € 1.765,02 op. Deze week is de Clubsupport Campagne 2020 weer van start gegaan, hierover volgt binnenkort meer informatie op de website. 

MVV ’27 is vanzelfsprekend zeer dankbaar voor de maatschappelijke betrokkenheid van de bank en de steun die het onze vereniging al jaren geeft. De club hoopt dan ook dat beide partijen de komende jaren net zo veel plezier zullen beleven van de samenwerking als in de afgelopen periode.