MVV ’27 en ‘Centrum voor Paramedische Hulp’ hebben hun samenwerking verlengd. Dat betekent dat de fysiotherapeuten van de Maaslandse praktijk ook de komende drie jaar als Bronzen vriend aan MVV ’27 verbonden zullen zijn.

Op de foto (die gemaakt is voor de corona-uitbraak in Nederland) herkent u (v.l.n.r.) de gezichten van fysiotherapeuten Paul Husslage, Peter ‘t Hart en Remco van Vliet en sponsorcommissielid Jens Vrolijk. Samen hebben zij al heel wat fysiotherapeutische ervaring in Maasland opgedaan. Paul is er al bijna veertig jaar werkzaam, Peter dertig jaar en ook Remco is inmiddels al zeven jaar werkzaam bij de praktijk die sinds 1993 is gevestigd aan de Langetaam in Maasland.

Al sinds 2007 zijn de fysiotherapeuten van Centrum voor Paramedische Hulp nauw verbonden aan MVV ’27. In dat jaar stapte Paul Husslage samen met Egbert van der Worp over van Excelsior Maassluis naar Maasland om bij MVV ’27 in de medische staf plaats te nemen. In 2010 werden zij verder versterkt met Remco van Vliet, die al vanaf zijn vijfde lid is van MVV ’27. Hij heeft eerst een halfjaar meegelopen met Paul en Egbert, waarna hij als jeugdfysiotherapeut aan de slag is gegaan. De laatste jaren is hij samen met Niels Berrevoets en Lisa van Putten verantwoordelijk voor de medische zaken binnen de A-selectie van MVV ’27. “Als praktijk vinden wij het natuurlijk belangrijk dat iedereen fit blijft en zijn sport kan blijven uitoefenen en het is leuk dat ik daaraan met mijn vakkennis ook binnen mijn club MVV ’27 een bijdrage kan leveren”, zo zegt Remco

MVV ’27 is hier uiteraard ook erg blij mee en hoopt dat het nog lang met Remco en de andere specialisten van het Maaslandse Centrum voor Paramedische Hulp mag samenwerken.