Dit wordt een redelijk kort verslag om de doodeenvoudige reden dat ik als vliegende reporter van ons tweede elftal niet aanwezig was vanwege de corona regels, dus wat ik op schrijf heb ik uit tweede hand dus als er iets niet helemaal klopt dan heb ik niet goed geluisterd naar mijn tipgever (Hakan) of hij heeft het mij niet helemaal goed doorgegeven.

De wedstrijd begon met een overwicht van RCL en de reden was dat we niet helemaal goed stonden en dat de nummer 10 van onze tegenstander er een was die extra aandacht moest krijgen, voordat dit gebeurde was hij het die het verschil maakte en uit een strakke voorzet van hem was het Ronald die de bal ongelukkig achter Bart deponeerde dus 1 – 0 achter. Vanaf dat moment kreeg Luuk v S de opdracht om de 10 te neutraliseren en dat deed hij met verve (hij kan haast werkelijk alles) en ook vanaf dat moment kregen we grip op de wedstrijd en kantelde die volkomen, Bouke scoorde met een mooie kopbal de verdiende 1 – 1 en kort daarna deed een speler van RCL Ronald na door ook de bal in zijn eigen doel te schieten na een strakke voorzet van Loyd, de koek was nog niet op want voor we gingen rusten was het Rick die de ruststand bepaalde op 1 – 3

De tweede helft moest RCL wel wat proberen en zij gingen al snel achterin 1 op 1 spelen maar buiten 2 hachelijke momenten die zich voor deden voor onze goal kwamen ze niet, het slotakkoord was voor ons want Rick maakte zijn tweede van de wedstrijd 1 – 4,  en zo was de tweede uit -overwinning een feit.

Vreemd om er niet bij te zijn sinds jaar en dag is dit pas mijn tweede wedstrijd die ik mis (1 keer door operatie knie en nu door een klote virus) dus was het met de telefoon (een hot lijn met Jan L) hopen op een goed resultaat en dat was het, dus maakte het mijn voetballoze zaterdag toch nog ietsjes beter.

Valt nog te vermelden dat Thijs uit viel met schouderblessure en hij gelijk naar het ziekenhuis ging, maar dat het gelukkig weer beter met hem gaat.       

Opstelling: Bart de Broeder, Ronald Arkesteijn, Thijs de Vast (Jens de Graaf) BramScheffers, Brett Rijnsburger, Jan de Baat, Jordi Lems, Luuk v Strijen (Jorit Sonneveld) Rick Zwaard, Bouke Schippers (Haysam Abdelaziz) Loyd Rijnsburger (Aad Srinarasit).