MVV’27 J011-2 speelt gelijk uit tegen Naaldwijk JO11-2

12 september en het is mooie dag om lekker te ballen.

David valt in omdat Metin geblesseerd is. Als de wedstrijd begint wordt al snel duidelijk dat het een stevige pot wordt. Onze tegenstanders geven regelmatig een flinke duw. Hoe gaan onze kids daar mee om? De eerste 5 minuten gaat het over en weer totdat David een corner versiert. Erik neemt deze en krult mooi in de handen van de keeper. Jammer. Even later krijgt Erik de bal door een mooie pass van David en weer staat daar de keeper. Het is een goede en heeft zijn lengte mee. Naaldwijk komt nu goed voor het MVV-doel en Sebas plukt de bal mooi uit de lucht. Zo gaat het nog even over en weer totdat Naaldwijk de score opent. Tot de eerste rust blijft deze score ook staan ondanks aanvallen over en weer en een corner voor MVV.

Naaldwijk begint sterk na de rust maar toch weet David, na een mooie opgebouwde aanval van achteruit, weer te schieten. Weer heeft de keeper van Naaldwijk zijn handen ertussen. De passes van MVV komen steeds beter aan. Er wordt hard gewerkt door de verdedigers Isabeau, Koen en Max. Het lukt ze steeds beter om de aanvallen af te stoppen en via de middenvelders de bal voorin te krijgen. Uiteindelijk komt er een vrije trap die wordt veroorzaakt na de zoveelste beuk die onze MVV-kids mogen ontvangen.  Erik opent de score voor MVV met de vrije trap! 1-1 genoteerd. Hij trekt zijn shirt omhoog en laat het verjaardag shirt voor zijn broer zien. Het eerste doelpunt smaakt naar meer, Isabeau wordt mooi aangespeeld en kan uithalen maar weer heeft de lange keeper de bal te pakken. Hij bewijst zijn team een goede dienst. De kids gaan de 2de rust in met 1-1 en verkoelen zich met lekkere limonade.

Weer gaan de aanvallen over en weer. MVV krijgt weer een corner maar kan er weer geen voordeel uit halen. De middenvelders moeten harder werken en Michiel krijgt een flinke zet van de tegenstander. Dat levert een vrije trap op. Via Erik komt de bal bij Sebas voor het Naaldwijkse doel en dit keer gaat de bal wel in het net met een prachtig schot. 1-2! Naaldwijk wordt wat zenuwachtiger en bij de volgende aanval kon David die inmiddels is gaan keepen de bal net niet goed pakken en uit de rebound scoorde Naaldwijk gelijk. Met 2-2 gaan we de laatste rust in.

Trainer Dennis moet nu de kids bij de les houden en ervoor zorgen dat MVV het hoofd koel houdt: “laat je niet uitdagen om hetzelfde te doen”. Aan dat fysieke spel moeten onze kids wel even wennen. Naaldwijk komt al snel door het midden voor het MVV-doel te staan en kan scoren. 3-2. Oei! Nog 10 minuten te spelen maar MVV laat het kopje niet hangen. David is weer in het veld gewisseld en scoort met een mooi afstandsschot. 3-3. Nu vasthouden! David komt na een 30 meter hordeloop links voor het Naaldwijk doel en kan hard uithalen. Dit keer is de keeper niet het probleem maar de lat. Jammer. MVV krijgt nog een vrije trap maar die gaat helaas voorlangs. 3-3 blijft staan en dat is te danken aan de goede keeper van Naaldwijk.