Afgelopen vrijdag hebben we een leuke Jeugdkampreünie gehad en met een groot deel van de kampgangers de film van het kamp bekeken. We hebben herkenning, gelach en plezier gehoord in de kantine dus daaraan te merken was het kamp zeker weer geslaagd dit jaar! We willen jullie en uiteraard iedereen die het kamp helpt mogelijk te maken hiervoor nogmaals hartelijk bedanken! 
De verspreiding van de film en foto’s is per email. Alle kampgangers hebben een email gehad (de email gebruikt bij inschrijving) waarin een beschrijving staat hoe de film en foto’s te bereiken en te downloaden zijn. Mocht je deze nu niet hebben gehad kijk dan even in de SPAM of stuur een email naar jeugdkampmvv27@gmail.com

Het kader is inmiddels alweer met veel enthousiasme gestart met de voorbereidingen voor volgend jaar (zoeken naar nieuwe leider(s) en kookster(s) etc. etc.), de online inschrijvingen voor het kamp zullen in november weer geopend worden, dus let op de berichtgeving op de website en in de mailbox van ouders. De bedoeling is dat we ‘gewoon’ weer een week naar het kamphuis in Loon op Zand gaan als de situatie het toelaat. Zet dus alvast een grote cirkel in de agenda om deze week vrij te houden voor kamp: Zaterdag 24 juli tot en met zaterdag 31 juli 2021! 

Sportieve kampgroeten,
Het kader