Na een hele lange corona- en zomerstop begint komend weekeinde eindelijk de Eredivisie weer. Dit is een moment, waar de echte voetballiefhebber waarschijnlijk lang naar uitgekeken heeft. Maar wist jij dat je met jouw voetbalkennis ook geld kan verdienen voor jezelf en MVV ’27?

Dat doe je door mee te doen met FFF-manager. In dit voetbalmanagementspel selecteer je wekelijks een elftal spelers van verschillende Eredivisieploegen. Deze spelers scoren punten voor jou met hun prestaties op het veld, bijvoorbeeld door een doelpunt te maken of door als verdediger de ‘nul’ te houden. Degene die in een speelronde met zijn team de meeste punten bijeen sprokkelt, wint € 200- voor zichzelf en € 200,- voor zijn of haar favoriete amateurvereniging, in dit geval dus MVV ’27. Aan het einde van het seizoen zal er voor de tien beste spelers in het algemeen klassement ook een mooie geldprijs klaarliggen.

Voor tien euro speel je een jaar lang mee en maak je dus kans op mooie prijzen. Bovendien kun je jezelf meten met je voetbalvrienden in de MVV ’27-subleague. Bezoek hier de site van FFF-manager voor meer informatie en schrijf je in voor dit toffe spel.