Tot ons verdriet bereikte ons op zaterdag 29 augustus het trieste bericht van het overlijden van Koos Louter. Koos tobde al enige jaren met zijn gezondheid, die de afgelopen maanden steeds verder achteruit ging. Zaterdagochtend is hij rustig ingeslapen. 

Koos was een groot deel van zijn leven nauw verbonden aan MVV ’27. Zo werd hij in de jaren ’70 onder meer jeugdleider bij onze pupillen van destijds nog B1 (later D1 genoemd), met daarin spelers als zoon Frans Louter, Teun van Vliet, Wim Jan Kolpa, Jan Klootwijk en Karel Beumer. In 1975 waren Koos en zijn vrouw Truus ook als begeleiders aanwezig bij het allereerste MVV ’27 Jeugdkamp in Baarle-Nassau.  

Na zijn carrière als elftalbegeleider was hij jarenlang actief in de vouwploeg voor ons inmiddels verdwenen clubblad ‘Goal’. Natuurlijk was hij samen met Truus op zaterdag ook altijd langs de lijn te vinden bij de wedstrijden van ons eerste elftal, met daarin in het begin Frans, later soms ook zoon Fred en weer iets later ook zijn derde zoon Paul. De laatste jaren was hij trouw supporter van MVV ’27 1, omdat daarin kleinzoon Dennis alweer enkele seizoenen actief is. 

Met Koos verliezen wij niet alleen een echte MVV’er, maar ook iemand die door velen graag gezien werd bij onze club. Namens de gehele MVV ’27-familie wensen wij zijn vrouw Truus, de kinderen en aanhang, kleinzoon Dennis en kleindochter Laura heel veel sterkte bij dit grote verlies. 

Op verzoek van de familie zal de rouwkaart niet digitaal worden gepubliceerd. In verband met de minimale ruimte in de kerk onder de huidige omstandigheden, vragen we een ieder om zijn / haar boodschap aan Koos en zijn familie achter te laten in het digitale condoleanceregister, welke via de onderstaande link is te bereiken:

https://www.memori.nl/gedenkplaats/koos-louter