Beste jeugdspeler en ouder(s),

Na de 3 ontzettend gave kampdagen afgelopen zomer is onze kampleiding hard aan het werk gegaan om weer de mooiste kampfoto’s te selecteren en een leuke kampfilm in elkaar te draaien.

A.s. vrijdagavond 11 september zullen de foto’s en film getoond worden in de kantine van MVV. Omdat de corona regels gelden kunnen er per tijdslot 30 kinderen de film en foto’s komen kijken, de ouders kunnen dan even buiten wachten, broertjes en/of zusjes zijn wel welkom in de kantine. We hopen op uw begrip. De film duurt een klein halfuurtje en wordt sowieso online gedeeld per mail die de ouder heeft opgegeven bij de inschrijving voor het kamp.

Er zijn 3 tijdsloten op de avond van 11 september:
1. Van 19.00 uur tot 19.30 uur
2. Van 19.30 uur tot 20.00 uur
3. Van 20.00 uur tot 20.30 uur

De kinderen kunnen zich inschrijven via onderstaand formulier, indien broers en/of zussen ook komen, geef dit aan in het formulier: https://docs.google.com/forms/u/2/d/1KfaVe1wFWqP_MnvTK0kvSl8LKM2YHbrdBJe85m9RR5g/edit

Werkt het formulier niet? Stuur dan een e-mail naar jeugdkampmvv27@gmail.com.