Komend weekend zullen veel teams weer hun eerste wedstrijd spelen van het nieuwe seizoen. Om alles in goede banen te leiden en onze accommodatie ‘corona’-proof te houden, willen we jullie vragen om je aan de geldende regels te houden.

Wanneer je als MVV ’27-team een uitwedstrijd speelt, verzamel dan op de parkeerplaats en niet op het complex zelf.. Eén persoon zorgt ervoor dat de benodigde materialen worden opgehaald. Dit om onnodige druktes op het complex te voorkomen. Houd uiteraard ook op de parkeerplaats 1,5 meter afstand en wees voorzichtig met verkeer. Raadpleeg ook van tevoren de website van de club waar je speelt voor de coronaregels die daar gelden. LET OP: Niet alle verenigingen hebben kleedkamers beschikbaar voor uitspelende team. Bereid je dus goed voor om te voorkomen dat je voor onaangename verassingen komt te staan.

Thuisspelende teams verzamelen bij voorkeur precies op tijd, zodat ze direct naar de kleedkamers kunnen (45 minuten voor aanvang van de wedstrijd). Voor jeugdteams geldt dat ze direct naar het veld gaan, waar gespeeld wordt. Hiervoor kun je de voetbal.nl-app en/of de website raadplegen.

Voor bezoekers: neem een paraplu mee. Er is maar een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar in de kantine. Er kunnen geen consumpties worden gehaald aan de bar in de kantine. Blijf daarom zoveel als mogelijk buiten en houd ook daar natuurlijk 1,5 meter afstand van anderen.