Veel elftallen zijn voor het komende seizoen alweer voorzien van enthousiaste trainers en leiders. MVV ’27 is erg blij met de vrijwilligers die deze taak het komend seizoen weer op hun willen nemen. Toch zijn we voor komend seizoen nog op zoek naar enkele trainers en leiders. Via deze weg willen wij een dringende oproep doen aan leden, niet-leden, ouders etc. om mee te helpen om onze jeugd onbezorgd te kunnen laten trainen en wedstrijden te laten spelen.

Het gaat om de onderstaande openstaande posities:

· MVV ’27 JO10-1:          Trainer (1x)
· MVV ’27 JO10-2:          Trainer (2x)
· MVV ’27 JO10-4:          Trainer (1x)
· MVV ’27 JO15-2:          Trainer (2x)
· MVV ’27 JO17-2:          Trainer (2x) en leider (zaterdag)
· MVV ’27 JO19-2:          Leider (zaterdag)
· MVV’27 MO19:            Technisch Coördinator
· MVV’27 MO17:            Technisch Coördinator

Iedere trainer / leider krijgt uiteraard ondersteuning vanuit de vereniging. Daarnaast krijg je ook trainingskleding en/of leiderjack welke gratis door de ter beschikking wordt gesteld. Mocht je geïnteresseerd zijn en/of meer info willen over één van deze functies, neem dan contact op met bestuurslid jeugdzaken Niels Planken (06-43896398 of jeugd@mvv27.nl). Wij zien jullie reactie graag tegemoet in de hoop dat ieder team ook dit jaar weer de begeleiding krijgt die het verdient!