Na afgelopen dinsdag behaalde de Maaslandse selectie-elftallen 1 en 2 weer twee zeges op het Club van Honsel toernooi in Honselersdijk. Meer kon het niet doen, maar de thuisclub presteerde hetzelfde, echter met een uiteindelijk beter saldo.

Op zich niet erg, want de technische leiding kreeg een goede indruk van de beschikbare spelers en ook in de komende bekerwedstrijden kan men verder bouwen aan de teams voor het komende seizoen.

Eind van de ochtend startte MVV 27 2 tegen Verburch 2 en behaalde een nipte 2-1 overwinning door twee treffers van Lars Kloet die daarmee op een totaal van vier doelpunten kwam te staan. Hebben we hier te maken met een toekomstige nummer 9 voor het  3e elftal?
Om half 3 was de aftrap tussen de eerste elftallen van Verburch en MVV 27. In de aantrekkelijke eerste helft bouwden de Maaslanders een licht overwicht op, maar ondanks een kansenverhouding van 5-2 in het voordeel van MVV 27 bleef de brilstand staan tot aan de onderbreking.

Na de rust viel er van beide kanten niet veel te genieten, maar vielen er gelukkig wel enkele treffers. Met bijna ’n uur op de klok was het Jordy Zwinkels die namens Verburch de score opende (0-1).
Binnen vijf minuten was de stand al weer in evenwicht. Ariën Oprel werd binnen de zestien op onjuiste wijze van de bal gewerkt en Leon van Kersbergen mocht succesvol uithalen vanaf de stip (1-1).

Met nog tien minuten te gaan kreeg Lourens van Rooijen, al dan niet in buitenspelpositie staand, de bal en schoot binnen (2-1).
De wedstrijd rustig uitspelend bleef deze stand gehandhaafd tot het eindsignaal. Een prachtig resultaat dus met vier overwinningen. Nu is het de vraag of de teams verder kunnen groeien in de komende weken.

Alle uitslagen op ’n rijtje, te beginnen met die van dinsdag 18 aug 2020:

MVV 27 1 – Naaldwijk 1  2-0
MVV 27 2 – Naaldwijk 2  6-0
Honselersdijk 1- Verburch 1  3-2
Honselersdijk 2- Verburch 2   5-1

Zaterdag 22 aug 2020:
MVV 27 1 – Verburch 1  2-1
MVV 27 2 – Verburch 2  2-1
Honselersdijk 1 – Naaldwijk 1  2-0
Honselersdijk 2 – Naaldwijk 2  10-0