Het is inmiddels al weer vijf maanden geleden dat de voetbalcompetities abrupt werden afgebroken als gevolg van de uitbraak van het COVID-19-virus. Het virus woekert nog steeds voort, maar gelukkig kunnen de competities binnenkort wel weer van start gaan.

Dat dit niet op de manier zal gaan als we met z’n allen gewend zijn, mag inmiddels geen verassing meer heten. Daarom vragen wij om jullie aandacht voor het hernieuwde corona-protocol dat het bestuur van MVV ’27 via dit bericht publiceert. Hierin vind je alle informatie over procedures rond trainingen en wedstrijddagen. Het complete document is te vinden onderaan dit bericht. Het bestuur doet een dringend beroep aan alle leden om voor een bezoek aan het sportpark het protocol goed door te lezen en je ook te houden aan de momenteel geldende gedragsregels.

COVID-19 PROTOCOL MVV ’27 – AUGUSTUS 2020