Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur. Sport 2000 Naaldwijk komt daarom met een leuke actie voor alle leden van MVV ’27. De komende drie dagen organiseert de sportwinkel namelijk de “Clubdriedaagse”, waarbij alle leden van MVV ’27 20 % korting krijgen op voetbalartikelen.

Dus zijn jouw voetbalschoenen te klein geworden, zit er een gat in je voetbalsokken of wil je gewoon een nieuw trainingstenuetje? Kom dan woensdag 19, donderdag 20 of vrijdag 21 augustus naar Sport 2000 aan de Rembrandtstraat in Naaldwijk. Let wel op: de korting geldt niet op clubkleding van MVV ’27 en reeds afgeprijsde artikelen.

Voor keepers is er zelfs nog een extra reden om de Naaldwijkse sportwinkel te bezoeken. Op alle drie de dagen zal er tussen 13:30 en 17:30 namelijk een vertegenwoordiger aanwezig zijn van “Onekeeper” om deskundig advies te geven over keepersoutfits en -handschoenen. Bovendien kun je bij aankoop van een paar keepershandschoenen gratis je naam er op laten drukken.

Zorg dus dat je in de komende dagen een bezoek brengt aan Sport 2000 en profiteer als lid van MVV ’27 van deze mooie aanbieding.