Als de omstandigheden het toelaten, hopen we komend seizoen weer gewoon te kunnen voetballen. Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang en daarom informeren wij alle jeugdleden graag over het komende seizoen.

Teamindelingen jeugd seizoen 2020-2021
Alle spelers zijn individueel beoordeeld door leden van onze Technische Commissie, die gedurende het afgelopen seizoen trainingen en wedstrijden hebben bekeken. Daarnaast wordt het oordeel gevraagd van de trainer(s)/leiders, waaronder een speler het afgelopen seizoen heeft gespeeld. Dit kan een algemene beoordeling zijn of een beoordeling  door middel van opgestelde spelersrapporten/adviesrapporten (jeugd O8 t/m O17). Aan de hand van een aantal criteria (o.a. spelinzicht; balcontrole; motoriek) worden spelers beoordeeld.
Uiteindelijk komen we tot een teamindeling waarbij MVV ’27 -voor zowel prestatieve als ook recreatieve teams- iedereen op de plek probeert in te delen waar hij /zij het beste tot zijn / haar recht komt.

In de winterstop zal er opnieuw een beoordeling plaats vinden door middel van de opgestelde spelersrapporten. In de winterstop kunnen er dan alsnog eventuele wijzigingen plaatsvinden. In dit overzicht, dat ook onderaan dit nieuwsbericht te vinden is, kunt u de indeling vinden. Klik op de tabbladen onderin om je elftal te selecteren.

Start seizoen 2020-2021
Voor alle hogere selectie-elftallen (JO12-1, JO13-1, JO15-1, JO17-1, JO19-1, MO17-1, MO19-1 & 2) van MVV’27 kan er gestart worden in week 34 (17 t/m 22 augustus). Deze elftallen worden door hun trainer/leider verder ingelicht over de precieze datum en tijdstip waarop de eerste training staat gepland.

Alle overige elftallen zullen de trainingen hervatten vanaf week 35 (24 t/m 29 augustus). Ook deze elftallen worden door hun trainer/leider op de hoogte gebracht.

Trainers / leiders seizoen 2020-2021
Veel elftallen zijn ook volgend seizoen alweer voorzien van enthousiaste trainers en leiders. In het overzicht van de indelingen kunt u de trainers en leiders per elftal vinden. Toch zijn we ook voor komend seizoen nog op zoek naar enkele trainers en leiders. Ook via deze weg willen wij een dringende oproep doen aan leden, niet-leden, ouders etc. om mee te helpen om onze jeugd onbezorgd te kunnen laten trainen en wedstrijden te laten spelen.

Het gaat om de onderstaande openstaande posities:

· MVV ’27 JO10-1:          Trainer(1x)
· MVV ’27 JO10-2:          Trainer(2x)
· MVV ’27 JO10-4:          Trainer(1x)
· MVV ’27 JO15-2:          Trainer(2x)
· MVV ’27 JO17-2:          Trainer(2x) en leider(zaterdag)
· MVV ’27 JO19-2:          Leider(zaterdag)
· MVV’27 MO19:             Technisch Coördinator
· MVV’27 MO17:             Technisch Coördinator

Iedere trainer / leider krijgt uiteraard ondersteuning vanuit de vereniging. Daarnaast krijg je ook trainingskleding en/of leiderjack welke gratis door de ter beschikking wordt gesteld. Mocht je geïnteresseerd zijn en/of meer info willen over één van deze functies, neem dan contact op met bestuurslid jeugdzaken Niels Planken (06-43896398 of jeugd@mvv27.nl). Wij zien jullie reactie graag tegemoet!!

Structuur jeugdafdeling 2020-2021
Om binnen onze jeugdafdeling het overzicht te bewaren, zijn de leeftijdscategorieën JO19 t/m de Mini’s voorzien van een technisch coördinator. Deze coördinatoren dienen als verlengstuk van de hoofd jeugdopleidingen en jeugdvoorzitter. Meer informatie hierover zal gegeven worden bij de presentatie en in de hand-out richting de ouders aan het begin van het seizoen.

Informatie ouders / trainers
Richting het nieuwe seizoen is het plan om per leeftijdscategorie een presentatie te geven met informatie omtrent afspraken, contactpersonen en basisregels binnen MVV’27. Of dit haalbaar is op dit moment kunnen wij echter helaas nog niet zeggen gezien de huidige omstandigheden. Meer informatie zal hierover dus nog volgen. Wel zal iedere ouder aan het begin van het seizoen een hand-out met deze informatie toegestuurd krijgen.

Richting het nieuwe seizoen zullen ook de trainers/leiders een hand-out ontvangen met de basisregels binnen MVV’27. Dit is ook weer op de leeftijdscategorie afgestemd.

Trainingsschema & speeldagenkalender seizoen 2020-2021
In onderstaand overzicht is het trainingsschema te vinden voor het seizoen 2020-2021. Dit trainingsschema geldt vanaf de start van het nieuwe seizoen (dus vanaf week 34 / 35). Daarnaast tref je onderaan dit bericht ook de speeldagenkalender voor het jaar 2020-2021 aan.

Tot slot wensen wij iedereen een hele fijne vakantie toe en hopen wij iedereen weer gezond en uitgerust terug te zien op het complex van MVV’27!

Teamindelingen Jeugd Seizoen 2020 / ’21
Trainingsschema Seizoen 2020 / ’21
Speeldagenkalender Seizoen 2020 / ’21