Eerder deze week was op de website van MVV ’27 al te lezen dat de staf voor komend seizoen nagenoeg rond is en welke spelers de selectie komend jaar zullen versterken. Inmiddels heeft de A-selectie het seizoen 2019/’20 ook officieel afgesloten en is duidelijk geworden dat er ook een aantal spelers afscheid gaan nemen van het selectievoetbal van MVV ’27. Ook de trainers en teamleider van het eerste elftal zien we na de zomer niet meer terug bij de A-selectie.

Om diverse redenen hebben Erik van Geest, Koen de Bloeme en Gijs de Jong besloten vanaf komend seizoen lager te gaan voetballen in een vriendenteam. Brady van Stralendorff stopt helemaal met voetballen, omdat het voetballen op zaterdag niet langer te combineren valt met zijn maatschappelijke carrière. Ook Sander Quik en Kees Louter nemen na dit seizoen afscheid als speler van MVV ’27. Kees had graag nog doorgegaan, maar structureel blessureleed heeft hem doen besluiten de schoenen in de wilgen te hangen. Wel is Kees nog in gesprek met de technische staf van MVV ’27 om te kijken of er wellicht een ondersteunende rol voor hem is weggelegd als staflid komend seizoen.  

Zoals bekend heeft MVV ’27 ook afscheid genomen van het drietal trainers van het eerste elftal: hoofdtrainer Peter Broekman en zijn assistenten Stanley Klop en Jim van der Jagt. Peter gaat vanaf volgend seizoen aan de slag als hoofdtrainer van NSVV in Numansdorp. MVV ’27 is erg blij dat Stanley Klop en Jim van der Jagt vanaf volgend seizoen een nieuwe functie binnen de club gaan bekleden, respectievelijk als trainer van JO19-1 en JO15-1. Tenslotte neemt ook teamleider John Emmerig na dit seizoen afscheid van de selectie van MVV ’27.

MVV ’27 wil vanaf deze plaats alle spelers en stafleden bedanken voor hun inzet voor de club in de afgelopen jaren en wenst hen allen veel succes en plezier met hun nieuwe uitdagingen binnen of buiten de vereniging. We hopen jullie allen nog regelmatig terug te zien op sportpark De Commandeur.