Het bestuur en de bestaande technische staf hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten. MVV ’27 mag dan ook met trots melden dat het alle functies van de technische staf en de technische commissie heeft ingevuld voor het seizoen 2020 / ’21.

Eerder werd al bekend dat Fred Rijnenberg de nieuwe trainer van het derde elftal wordt, nu kan MVV ’27 ook de nieuwe teamleider van het eerste elftal presenteren: Michel Voogt. De oud-voorzitter van MVV ’27 completeert hiermee de technische staf van hoofdtrainer Marcel van Wieren. “Op basis van de aanwezige competenties en kwaliteiten van de huidige staf en  rekening houdend met de toekomstige (team)ontwikkeling en visie zijn er de afgelopen maanden profielschetsen opgesteld voor de openstaande vacatures”, aldus Van Wieren en Hakan Copur. “Uitgangspunt hierbij is geweest dat stafleden elkaar aanvullen (en dus juist niet dezelfde karakters hebben).”

Van Wieren is dan ook zeer content met de benoeming van Michel Voogt: “Ik zie Michel als iemand die goed de verbinding kan leggen tussen de spelers en trainers. Hij kent de club en de meeste spelers en past volgens mij goed in het profiel. Hij voegt iets toe wat er nog niet is maar waar wel behoefte aan is. Daarnaast is hij iemand die, als het moet, ook het gesprek aangaat met de trainer en spelers met als uiteindelijke doel om het beste resultaat te behalen”. Hoewel er nog wel gesprekken lopen om de staf nog wat te verbreden, zijn de belangrijkste posities voor volgend seizoen ingevuld:

Staf 1e elftal: Marcel van Wieren (trainer/coach), Arno van Nierop (co-trainer), Michel Voogt (leider), Hans Zwaard (grensrechter)
Staf 2e elftal: Hakan Copur (trainer/coach), Jacco de Haas (co-trainer), Jan Lamijn (grensrechter)
Staf 3e elftal: Fred Rijnenberg (trainer-coach), Jeroen Vermeulen (co-trainer), Hendrik Jan van Vliet (grensrechter)
Keeperstrainer: Arnold Bos
Medische staf: Niels Berrevoets, Lisa van Putten, Remco van Vliet

Spelersgroep
Met betrekking tot de spelersgroep kan vermeld worden dat er zes spelers zijn die de beslessing hebben genomen te stoppen met selectievoetbal bij MVV ’27. Daartegenover staat het feit dat er even zo veel spelers bijkomen. Spelers met voldoende potentie. Met 52 spelers gaat de staf er vanuit dat er voldoende concurrentie is om elkaar beter te maken. De nieuwe spelers zijn: Cas van de Hoeven en Timo van Eijck (beiden afkomstig van Excelsior Maassluis), Boyd Rijnenberg (Maasdijk), Lars van Gastel (lager elftal MVV’27), Marlon van Minnen (HVC’10 )  en Stijn van Wijk (jeugd MVV’27).

Technische Commissie
Daarnaast is MVV ’27 verheugd dat twee oud voetballers met ruime voetbal- en trainerservaring op hoog niveau volgend jaar de technische commissie gaan invullen. Dit zijn Richard Rasens en Tom Visser. Als voetballer is Richard gestart bij MVV ’27 in de jeugd, waarna hij bij SVV en Excelsior Maassluis 1 belandde. Na zijn voetbalcarrière is hij assistent-trainer geweest bij het 1e elftal van Excelsior Maassluis. Tom heeft eveneens bij Excelsior Massluis gevoetbald. Uiteindelijk hebben zij samen nog diverse elftallen getraind bij de jeugd van MVV ’27. Voldoende ervaring dus. De gevoerde gesprekken met zowel het bestuur als de nieuwe staf hebben hen doen besluiten om deze rol in te willen vullen.

Het bestuur, de technische en medische staf en de Technische Commissie kijken met veel vertrouwen uit naar het nieuwe seizoen en de onderlinge samenwerking. Wij hopen dan ook dat er snel weer gevoetbald kan worden.