MVV ’27 zal de kantine in de komende zomerperiode weer openen voor haar leden. Uiteraard gebeurt dit op aangepaste wijze en volgens de richtlijnen van het RIVM en Rijksoverheid en de horecarichtlijnen van Koninklijke Horeca Nederland. MVV ’27 streeft ernaar de kantine weer te kunnen heropenen vanaf zaterdag 11 juli.

Vanaf deze zaterdag zal de kantine iedere zaterdag geopend zijn van 15:00 – 19:00 uur. Er komt veel kijken bij het heropenen van de kantine en het zal zeker anders zijn dan we allemaal gewend zijn van de gezelligste kantine van Nederland. In de kantine en op het terras is een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar: 36 binnen en 24 buiten. Het aantal plaatsen is beperkt, door de 1,5 meterregel en het feit dat bezoekers van de kantine en het terras alleen zittend plaats mogen nemen. Om loopbewegingen te verminderen en te controleren zijn er duidelijke looprichtingen aangegeven. Op deze wijze kan onze kantine op een verantwoorde en veilige manier open gaan. De accommodatie is alleen bereikbaar vanaf de hoofdingang bij de parkeerplaats en betalen kan alleen door middel van pinnen, met cash betalen is niet mogelijk!

We vragen een ieder om zijn/haar eigen verantwoordelijkheid te nemen en je te houden aan alle regels en richtlijnen die gelden. In bijgevoegde bijlagen staan de regels duidelijk omschreven. De situatie wordt wekelijks geëvalueerd en op basis van deze evaluatie wordt een afweging gemaakt of de kantine open kan blijven op zaterdagmiddag.

We zijn enorm blij dat we onze leden weer mogen verwelkomen in onze kantine en op het terras! Dit doen we op een verantwoorde manier in deze onzekere tijden. We hopen jullie snel weer te zien bij MVV ’27!