Yes, we mogen de (kunst)wei weer in! In de persconferentie van 6 mei waarin de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus voor de periode vanaf 11 mei bekend zijn gemaakt, is naar voren gekomen dat sporten in teamverband weer mogelijk wordt voor iedereen op voorwaarde van een aantal regels en richtlijnen. Ook is in deze persconferentie nogmaals benadrukt dat we als samenleving nog steeds erg voorzichtig moeten zijn en dat de volksgezondheid altijd voorop blijft staan!

Bij MVV ’27 zijn we druk bezig om vanaf 11 mei (morgen) te starten met alle trainingen. De jeugd is al even gestart met de aangepaste trainingen. Een ieder wordt gevraagd zijn / haar gezonde verstand te gebruiken en zijn / haar eigen verantwoordelijkheid te nemen. Als vereniging doen we er alles aan om dit in goede banen te leiden en wij verwachten van iedereen dat zij zich aan de richtlijnen houden.

MVV ’27 is nog dringend op zoek naar vrijwilligers om toezicht te houden op het naleven van de richtlijnen op de trainingsavonden op het sportpark. Help jij MVV ’27 en zorg je er zo voor dat alle leden van MVV ’27 kunnen voetballen? Meld je dan aan via vrijwilliger@mvv27.nl

Het trainingsschema is geheel veranderd. Op deze manier proberen we de toestroom naar MVV ’27 te controleren en te spreiden en op die manier de kans van eventuele verspreiding van het virus te minimaliseren. Dit trainingsschema is leidend en daar wordt niet van afgeweken. Buiten de trainingstijden blijven de velden van MVV ’27 verboden toegang en de accommodatie (kleedkamers / ballenhok / kantine etc) blijft tot nader order gesloten.

Er wordt verwacht dat iedereen die naar MVV ’27 komt de instructies en richtlijnen kent. Lees deze richtlijnen en de informatiebrief voor senioren dus aandachtig door voordat je richting MVV ’27 komt. Het is mooi dat we weer naar buiten kunnen om tegen een balletje aan te trappen. We wensen iedereen heel veel plezier en succes! En blijf gezond!