De technische staf van de A-selectie van MVV’27 is verheugd dat zij nu al vier nieuwe spelers voor volgend seizoen kunnen presenteren. Deze vier jongens zijn stuk voor stuk een versterking voor de selectie. Vanaf buurman Excelsior Maassluis komen Timo van Eijck en Cas van der Hoeven. Keeper Lars van Gastel komt over vanuit een vriendenteam binnen MVV’27 en Stijn van Wijk maakt de stap vanuit de jeugd van MVV ’27 naar de selectie. We stellen ze alle vier kort aan je voor.

Timo van Eijck
Timo heeft altijd met plezier in de selectieteams in de jeugd vanExcelsior Maassluis gevoetbald, maar maakt deze zomer de stap naar MVV ’27: “MVV ’27 lijkt mij een gezellige, sportieve en prestatiegerichte verenging en dat is waar ik naar op zoek ben. Ik hoop van waarde te kunnen zijn voor het team met mijn strijdlust en fijne passes en hoop natuurlijk ook mijn doelpuntjes mee te kunnen pikken. Mijn favoriete rol ligt in de as van het veld, ik kan zowel vanuit het middenveld als de verdediging spelen. Ik heb er in ieder geval veel zin in”

Cas van der Hoeven
Na twee jaar Excelsior Maassluis keert centrale verdediger Cas van der Hoeven terug naar MVV’27. “Ik wil weer met plezier voetballen en met mijn vrienden waar ik altijd mee in de jeugd van MVV ’27 heb gespeeld. Daarnaast is mijn doel dat ik persoonlijk een hoop leer en stappen kan maken om nog beter te worden”, aldus Cas.

Lars van Gastel
Lars is geen onbekende van de selectie en haar staf. Afgelopen seizoen was hij met regelmaat te bewonderen op de trainingen van onze keeperstrainer Arnold Bos en wanneer nodig stond hij ook op zaterdag onder de lat. Lars heeft ook een verleden bij Excelsior Maassluis, waar hij tot de C-jeugd heeft gekeept. Door zijn goede keeperswerk werd hij gescout door Excelsior Rotterdam waar hij tot en met de A-jeugd zijn kunsten heeft vertoond. Na een jaar in een vriendenteam te hebben gevoetbald heeft hij besloten om weer voor het hoogst haalbare te gaan. “Ik wil weer vechten voor iedere meter en tijdens elke wedstrijd en training alles geven. Persoonlijk wil ik me als keeper natuurlijk verder ontwikkelen en het onderste uit de kan halen in de competitie”.

Stijn van Wijk:
Stijn heeft al geregeld meegetraind met het 2e en 3e elftal en komt volgend jaar over vanuit de jeugd. Dit past dan ook binnen de visie van MVV’27 om ieder jaar eigen opgeleide spelers toe te voegen aan de selectie. ”Komend jaar hoop ik me op vele punten te verbeteren. Ik merkte al op de trainingen dat de handelingssnelheid een stuk hoger ligt, maar ook in het fysieke aspect wil ik stappen maken. Uiteindelijk hoop ik zo veel mogelijk wedstrijden te spelen en een basisplaats te veroveren”.

MVV ’27 wenst Timo, Cas, Lars en Stijn heel veel succes en plezier komend seizoen. Wij hopen natuurlijk dat zij met de rest van de selectiespelers en stafleden een succesvol jaar tegemoet zullen gaan.