Het voetbalseizoen 2019-2020 is door de huidige coronacrisis helaas al een aantal weken ten einde. Tot september zullen er geen wedstrijden zijn en de vraag is ook nog eens of er in september weer gevoetbald gaat worden. Kortom er is dus nog een hoop onduidelijkheid. MVV ’27 richt haar blik toch alvast vol positivisme op het nieuwe voetbalseizoen.

Er is een start gemaakt omtrent de indelingen richting het nieuwe seizoen. Hierbij is het belangrijk dat wij snel in kaart hebben of leden blijven voetballen of niet. Voor meer informatie hierover verwijzen we graag naar het eerder verschenen artikel over de deadline van mutaties van het lidmaatschap van MVV ’27. Natuurlijk hopen wij dat al onze leden met veel enthousiasme blijven genieten van het spelletje bij onze mooie vereniging. Wel vragen wij aandacht te geven aan leden die aanpassingen willen/gaan doen in hun lidmaatschap dit z.s.m. te doen zodat wij hier tijdig van op de hoogte zijn.

Naast het indelen van alle elftallen is het voor MVV ’27 ook zaak om elk team van een leider en trainer te voorzien. Er zijn inmiddels heel veel vrijwilligers bereid gevonden om onze jeugd in het nieuwe seizoen een handje te helpen, maar er staan nog steeds een aantal vacatures open.

Via deze weg wil MVV ’27 dan ook een dringende oproep doen aan leden, niet-leden, ouders etc. om mee te helpen om onze jeugd onbezorgd te kunnen laten trainen en wedstrijden te laten spelen. Het kost je maar een paar uurtjes per week en bovendien maak je er een groep kinderen erg gelukkig mee. Ook scholieren/studenten die stage moeten invullen zijn van harte welkom!

Het gaat om de onderstaande posities:
* MVV’27 JO17-2: Leider(s) 1x per week, trainer(s) 1 á 2x per week 
* MVV’27 JO15-2: Leider(s) 1x per week, trainer(s)1 á 2x per week
* MVV’27 JO10-2: Leider(s) 1x per week, 1 trainer 2x per week
* MVV’27 JO9/JO8: 2 leiders 1x per week, 2 trainers 2x per week.

Je krijgt begeleiding vanuit MVV ’27 bij de opstart en back-up gedurende het seizoen. Er zijn (uiteraard) géén kosten aan verbonden en trainingskleding en/of leider jack stelt de club gratis ter beschikking. Bovendien krijg je er een hoop gezelligheid voor terug.

Mocht je geïnteresseerd zijn en/of meer info willen over één van deze functies, neem dan contact op met bestuurslid Niels Planken (06-43896398 of jeugd@mvv27.nl). Wij zien jullie reactie graag tegemoet!