Het blijft vreemd, maar de laatste wedstrijden van dit seizoen zijn reeds in maart gespeeld. Daarom richt MVV ’27 de blik nu alvast op het nieuwe seizoen in de hoop dat er vanaf september weer ‘gewoon’ gevoetbald kan worden. Mocht jij je lidmaatschap voor volgend seizoen op willen zeggen, dan kun je dit voor 31 mei kosteloos doen.

Uiteraard hopen we dat iedereen veel plezier beleeft bij MVV ’27 en dat onze leden ook volgend seizoen lid van de club willen blijven. Degenen die hun lidmaatschap toch willen beëindigen, willen we erop wijzen dat beëindiging uitsluitend – net als voorgaande seizoenen – op digitale wijze via de site van MVV ’27 kan. Dit kun je doen door het ledenmutatieformulier in te vullen. Via dit formulier kun je je ook aanmelden als lid voor volgend seizoen.

Afmeldingen na 31 mei 2020 worden uiteraard wel door de ledenadministratie in behandeling genomen, maar er wordt dan door MVV ’27 voor het daarop volgende seizoen € 35,- in rekening gebracht. Dit zijn de kosten per lid die de KNVB bij MVV ’27 in rekening brengt ter dekking van onder meer de verzekering.

Indien je nu al weet dat je volgend seizoen wilt stoppen met voetbal of je juist wilt aanmelden, zou MVV ’27 er bij gebaat zijn als je dit zo snel mogelijk door zou willen geven. De club wil namelijk zo snel mogelijk een start maken met de teamindelingen voor volgend seizoen. Dus als het lukt het ledenmutatieformulier voor 10 mei in te vullen, zou de club hier erg blij mee zijn. Mocht je twijfelen, geef dit dan ook door door een mail te sturen naar jeugd@mvv27.nl