Wat een mooi gezicht: de jongste jeugd van Maasland mocht sinds vorige week woensdag eindelijk het veld weer op om eens lekker tegen een balletje te gaan trappen tijdens de trainingen!

Met strikte regels en richtlijnen worden de jeugdtrainingen weer opgestart. Hierbij is het enorm belangrijk dat iedereen deze regels en richtlijnen volgt! Zorg er dus voor dat je alle richtlijnen en regels kent voordat je naar MVV ’27 komt.

De natuurgras velden zijn altijd verboden terrein, ook gedurende de georganiseerde en begeleide trainingen! De kunstgrasvelden worden gebruikt voor de trainingen, maar buiten de georganiseerde en begeleide trainingen zijn ook deze velden VERBODEN terrein voor iedereen!

Op maandag 4 mei gaan de trainingen van 19:15 uur – 20:15 uur NIET door in verband met de Dodenherdenking. Op dinsdag 5 mei gaan de trainingen gewoon door.

Gedurende de trainingstijden zijn er coördinatoren/toezichthouders die coördineren en controleren op het naleven van de regels en richtlijnen. Een ieder heeft hier naar te handelen en te luisteren. We zijn op zoek naar meer coördinatoren/toezichthouders.

AANMELDING VOOR COORDINATOR/TOEZICHTHOUDER

Volwassenen (ouder dan 18 jaar) kunnen zich aanmelden wanneer zij willen helpen in de rol van coordinator/toezichthouder tijdens de trainingsuren van onze jeugd.

Het volgende wordt van je verwacht:

  • Je hebt natuurlijk overwicht en gezag naar de kinderen;
  • Je bent 30 minuten voorafgaand aan de start van de trainingen aanwezig.
  • Je coördineert de aankomst van ouders en kinderen en de begeleiding van de trainers en kinderen naar het veld. En coördineert het vertrek van ouders en kinderen vanaf de parkeerplaats.
  • Je controleert op het naleven van de richtlijnen en grijpt in wanneer dat nodig is.
  • Je bent bevoegd om iedereen die zich niet houdt aan de geldende maatregelen en/of niet de aanwijzingen opvolgt te verwijderen van het complex.

Je kan je aanmelden via vrijwilliger@mvv27.nl. Geef bij voorkeur ook aan welke dagen en tijden u goed uitkomen. Kijk bij de trainingstijden op onze site bij het speciale trainingsschema.