MVV ’27 hervat de komende weken de (aangepaste) trainingen voor de eigen jeugd. Allereerst zal de jeugd t/m 12 jaar starten met trainen. Vervolgens zal vanaf 5 mei ook de training voor de jeugd van 13 t/m 18 jaar starten.

Hiervoor geldt wel dat wij de trainers vragen om onder de spelers te peilen wie er graag komen trainen. Dit kan wellicht leiden tot wijzigingen in het trainingsschema voor de jeugd 13 t/m 18 jaar. De gezondheid van een ieder staat natuurlijk voorop. Het is daarom van belang dat iedereen zich houdt aan de landelijke richtlijnen en de extra richtlijnen die speciaal gelden voor deze aangepaste trainingen.

Vanaf 29 april zijn er weer trainingen voor de jeugdleden van MVV ’27 t/m 12 jaar. Dit betekent dat 13-jarigen, die normaal gesproken in een team van Onder-13 spelen, niet met hun eigen team kunnen trainen. Het trainingsschema hiervoor zal later online komen. Voor de jeugdleden van MVV ’27 van 13 t/m 18 jaar zal een week later (vanaf 5 mei) de training worden hervat in een aangepaste vorm (1,5 meter afstand). Hier zullen de 13-jarigen van Onder-13 bij aansluiten. De 19-jarigen die normaal in de Onder-19 actief zijn, mogen niet sporten in groepsverband en zijn zodoende niet welkom op de trainingen.

Het trainingsschema wordt op dit moment aangepast. Met het nieuwe schema proberen we de toestroom naar MVV ’27 te controleren en op die manier de kans van eventuele verspreiding van het virus te minimaliseren. Het nieuwe trainingsschema zal de komende dagen online komen.

De trainers krijgen een mail met instructies.

De accommodatie (kleedkamers, ballenhok, kantine, etc.) blijft gesloten, ook tijdens trainingstijden. Alle velden zijn alleen toegankelijk voor georganiseerd en begeleid sporten. Dit betekent nog steeds dat buiten deze trainingen niemand het veld mag betreden!

Alle informatie is in het kort te vinden op deze infosheet.