Dinsdagavond 21 april heeft het kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Besloten is dat vanaf 29 april:

  • kinderen t/m 12 jaar samen onder begeleiding buiten kunnen sporten.
  • Kinderen t/m 18 jaar samen onder begeleiding buiten mogen sporten, maar dan met 1,5 meter afstannd onderling.
  • (officiële) wedstrijden en competitie niet zijn toegestaan
  • geen ouders langs de lijn zijn toegestaan.

 

Jeugdtrainingen bij MVV ’27
MVV ’27 beraadt zich momenteel over de te nemen stappen en het ontwikkelen van een plan om dit tot uitvoering te brengen. Dit zal tot extra richtlijnen en een aangepast trainingsschema leiden, waarover het bestuur in het weekend een besluit zal nemen en zal communiceren. 

Uiteraard staat de volksgezondheid op nummer 1. Dit betekent dus ook dat wij onze trainers niet met onnodige gevaren willen confronteren. Kwetsbare personen moeten wij als maatschappij uiteraard beschermen. Trainers die tot deze groep behoren, zullen daarom geen trainingen geven. Ook laten wij onze trainers vrij om te bepalen of ze er klaar voor zijn om de trainingen te hervatten.

MVV ’27 zoekt vrijwilligers
MVV ’27 zoekt altijd naar vrijwilligers. Maar juist in deze periode hebben wij extra (gewassen) handjes nodig om onze jeugdteams te kunnen laten trainen. Denk dan aan trainers die kunnen invallen voor de trainers die niet voor de groep kunnen staan. Daarnaast zoeken we vrijwilligers die toezicht houden op het naleven van de richtlijnen. Meld je aan via vrijwilliger@mvv27.nl 

MVV ’27 zal aanstaande zaterdag 25 april het plan voor de trainingen van de jeugd communiceren.

VELDEN ZIJN NOG STEEDS VERBODEN TE BETREDEN!
VELDEN BLIJVEN OOK NA 29 APRIL VERBODEN TERREIN BUITEN DE GEORGANISEERDE EN BEGELEIDE ACTIVITEITEN VAN MVV ’27!!!