Vanavond zijn er door de overheid nieuwe maatregelen afgekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Dit heeft ook voor MVV ’27 weer de nodige consequenties. De accommodatie is door de nieuwe maatregelen ten minste tot en met 1 juni gesloten.

Dit betekent dat er door een aantal evenementen nu definitief een streep zal worden gezet. Zo zal het Westlands Kampioenschap voor F-pupillen bij MVV ’27 niet doorgaan en ook het John van der Meij Keepersevenement moet helaas worden afgelast. Ook de geplande Super Saturday, het MVV ’27-feest en de viering van 75 jaar bevrijding gaan niet door. Verder is het ook de vraag of en zo ja, hoe de lopende competities van dit jaar zullen worden afgerond. MVV ’27 wacht hierin verdere communicatie van de KNVB af.

Ook andere eerder afgekondigde regels worden verlengd tot en met 1 juni. Zo blijft de kantine tot deze datum gesloten en is het ook verboden om de voetbalvelden tot die tijd te betreden. MVV ’27 vraagt uiteraard een ieder om de genomen maatregelen in acht te nemen.