Naar aanleiding van de maatregelen die de overheid afgelopen week heeft getroffen, heeft ook MVV ’27 afgelopen zondag nieuwe maatregelen afgekondigd: de gehele accommodatie is in ieder geval tot en met 6 april gesloten. Dit betekent dat er geen wedstrijden of trainingen worden afgewerkt en de kantine in ieder geval tot en met die tijd blijft gesloten. Maar ook de velden van MVV ’27 zullen tot die tijd niet gebruikt mogen worden.

In de afgelopen dagen is er gebleken dat er nog veel gebruik gemaakt wordt van de velden van onze vereniging. Grote groepen kinderen verzamelen zich op de velden om een potje te voetballen. In het belang van de volksgezondheid doen wij een beroep op de kinderen (en hun ouders) om de voetbalvelden te mijden. MVV ’27 volgt de richtlijnen van de overheid en doet er dus alles aan om in deze situatie groepsvorming op ons complex te voorkomen. Dat is de reden dat MVV ’27 haar gehele accommodatie gesloten houdt, dus ook de velden. Met deze maatregelen hopen MVV ’27 en de overheidsinstanties de kans op nieuwe besmettingen zo klein mogelijk te houden.

Ook voor andere afspraken binnen het clubgebouw geldt dat deze tot en met 6 april niet door kunnen gaan. Allereerst moet worden bekeken of een geplande afspraak noodzakelijk is of kan worden uitgesteld tot na 6 april. Mocht het niet kunnen worden uitgesteld, dan zullen afspraken telefonisch of digitaal afgewerkt moeten worden. Er vinden géén afspraken meer plaats op de accommodatie van MVV ’27. 

MVV ’27 hoopt op uw begrip voor deze maatregelen en roept al haar leden op om haar maatschappelijke verantwoordelijkheid in deze tijd te nemen en zich aan de opgelegde maatregelen te houden.