Na de eerdere maatregelen naar aanleiding van het coronavirus heeft de overheid vandaag nieuwe maatregelen afgekondigd. Deze zijn verregaand en de KNVB heeft voor voetbalverenigingen nieuwe adviezen opgesteld. Ook voor MVV ’27 hebben deze maatregelen invloed.

Sportclubs dienen tot en met 6 april hun deuren te sluiten. Deze nieuwe maatregelen betekenen dat het amateurvoetbal (veld- en zaalvoetbal) in ieder geval tot en met 6 april niet door zal gaan. Tevens betekent dit dat er bij MVV ’27 geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten georganiseerd zullen worden in deze periode. Ook de kantine zal in ieder geval tot 6 april gesloten blijven.

Deze beslissingen zijn bedoeld om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk in te dammen. We begrijpen dat dit voor de voetballiefhebbers erg vervelend is, maar vragen om jullie begrip voor deze situatie. De gezondheid en veiligheid van iedereen staat momenteel op de eerste plaats. MVV ’27 doet dan ook een dringend beroep op haar leden om zich aan deze maatregelen te houden en ook niet op eigen initiatief bijeenkomsten binnen of buiten de vereniging te organiseren.

Zodra er nieuwe informatie is, zullen wij deze uiteraard zo snel mogelijk met onze leden delen via onze website en sociale media.