Het zal u vast niet zijn ontgaan dat de overheid vandaag tal van maatregelen afgekondigd heeft in verband met het coronavirus. MVV ’27 heeft hierop besloten alle trainingen en wedstrijden tot nader order af te gelasten en de kantine gesloten te houden. Deze week zullen er in ieder geval geen trainingen meer zijn en ook aanstaande zaterdag zal de kantine in ieder geval gesloten zijn.

Wij volgen hiermee de richtlijnen die de KNVB vanmiddag heeft aangekondigd:
“Wij adviseren alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren. We hopen op begrip voor dit lastige besluit en de medewerking van alle clubs om gezamenlijk de competities tot een goed einde te brengen. De komende periode gaan we nadenken over een goede oplossing voor ons amateurvoetbal.”

Als sportvereniging hopen we hiermee het risico op het verder verspreiden van het corona-virus zo veel mogelijk te voorkomen. Voor meer informatie, volg onze website en social media.