Ook in Nederland zijn inmiddels de eerste gevallen van COVID-19 (ofwel het corona-virus bekend. Als voetbalvereniging zijn wij natuurlijk ook een plek waar veel mensen samen komen. Daarom voelt MVV ’27 het als zijn maatschappelijke plicht zich ook wapenen tegen verdere verspreiding van het virus.

De vakantieperiode is weer afgelopen en dit betekent dat veel mensen terugkeren van hun vakantiebestemming. Als vereniging houden wij de ontwikkelingen van het Corona-virus nauwlettend in de gaten en volgen uiteraard eventuele adviezen op van het RIVM. Daarom willen wij alle mogelijke bezoekers van ons complex ook vragen om hun verantwoordelijkheid te nemen. Mocht je de afgelopen twee weken in één van de risicogebieden zijn geweest
(https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden#nederland) , willen we je vragen niet naar de vereniging te komen. Laat jouw eigen trainer/leider of de trainer/leider van je kind duidelijk weten wanneer jij of je kind bent/is teruggekomen uit het gebied. Deze specifieke risicogebieden staan op de site van het RIVM.

De KNVB heeft vrijdag ochtend een stuk op de website gepubliceerd. Zij staan in nauw contact met het RIVM, betrokken ministeries en de GGD. Ook MVV ’27 staat in nauw contact met de KNVB en de Gemeente Midden-Delfland. Mochten er maatregelen worden opgelegd die ook MVV ’27 raken, zullen wij dit uiteraard snel via de site en onze social media-kanalen.