Hotel Maassluis heeft zich voor drie jaar als Bronzen Vriend verbonden aan MVV ’27. Eigenaar Floris van Vliet zette namens het hotel uit onze buurgemeente zijn handtekening onder het sponsorcontract. Dit deed hij in het bijzijn van Nathalie van Geest van de sponsorcommissie van MVV ’27.

In oktober 2018 opende het gloednieuwe Hotel Maassluis haar deuren. Het hotel is gelegen aan de Govert van Wijnkade aan de monding van de pittoreske haven van Maassluis. De combinatie van een adembenemend uitzicht over Het Scheur en de kalmte van de passerende scheepvaart maken van dit Boutique hotel de ideale plek om te werken, genieten en tot rust te komen.

Floris van Vliet vindt sporten en bewegen belangrijk en daarom ondersteunt hij met zijn onderneming ook graag een vereniging als MVV ’27. Daarnaast hoopt hij als sponsor van MVV ’27 de naamsbekendheid van Hotel Maassluis te vergroten in Maasland en omstreken. Het hotel biedt meer mogelijkheden dan alleen maar overnachten. Zo is er ook een heerlijk restaurant te vinden en zijn er ruimtes die afgehuurd kunnen worden voor zakelijke bijeenkomsten en feesten en partijen.

MVV ’27 is erg blij met de steun van deze jonge en frisse onderneming en hoopt op een lange en succesvolle samenwerking met Hotel Maassluis.