Zoals bij de vaste volgers van ons eerste elftal wel bekend is, spannen Gilbert Remeeus en Hans Zwaard zich voor iedere thuiswedstrijd in om de spelers op spectaculaire wijze het veld te laten betreden. Vanwege de afwezigheid van Hans is MVV ’27 voor de komende twee wedstrijden van 7 en 21 maart op zoek naar iemand die Gilbert hierbij een handje wil helpen.

Het gaat hierbij om het klaarzetten van de spullen en het begeleiden van het team van de week naar de kleedkamer. Rond 13:30 worden de beachflags met sponsoruitingen op veld 1 neergezet, waarna het team van de week zichzelf in MVV ’27-tenue hijst. Nadat de spelers het veld hebben betreden, is het zaak dat de beachflags weer snel van het veld worden verwijderd.

Het gaat dus om wat kleine hand- en spandiensten, maar het is net te veel voor Gilbert om dit in zijn eentje te doen. Daarom zouden wij het erg waarderen als iemand hem voor de wedstrijden tegen DSVP (7 maart) en / of SC Monster (21 maart) een handje zou willen helpen. Ben jij degene die Gilbert uit de brand helpt, neem dan even contact met hem op (06-53926140)