Het is je vast niet ontgaan dat vorige week de gerenoveerde kleedkamers officieel werden geopend. Vele leden hebben zich de afgelopen weken al kunnen omkleden in de nieuwe kleedlokalen en de reacties hierop zijn erg positief. MVV ’27 en haar sponsorcommissie willen daarom nogmaals van de gelegenheid gebruik maken om haar sponsoren te bedanken voor geleverde diensten en materialen.

Zoals al eerder vermeld is de financiering van de verbouwing voor een groot deel afhankelijk geweest van de trouwe vrienden van MVV ’27. Naast subsidies en overheidssteun hebben vele sponsoren een duit in het zakje gedaan met financiële steun of het beschikbaar stellen van diensten en / of materialen. Veel sponsoren hebben vorige week de officiële opening bijgewoond van de nieuwe kleedkamers en van de gelegenheid gebruikt gemaakt om het resultaat te bekijken. Namens het bestuur en de sponsorcommissie werden tijdens deze opening sponsors, overheidsinstanties en vrijwilligers ter plaatste nogmaals bedankt voor hun bijdrage! Vanaf deze plaats wil de sponsorcommissie namens MVV ’27 ook graag nog haar dank laten blijken aan sponsoren (en overheidsinstanties) die op 8 februari niet aanwezig konden zijn, maar wel op een bepaalde manier hebben bijgedragen aan het eindresultaat.

Ook een speciaal dankwoord aan de bedrijven die besloten hebben een kleedkamerdeur te sponsoren. Ook dit is voor MVV ’27 zeer waardevol en de club hoopt dan ook dat de deursponsors met deze vorm van sponsoring hun naamsbekendheid kunnen vergroten onder de gebruikers van de kleedkamers. Bijna alle deuren zijn inmiddels voorzien van een mooie opdruk van één van de sponsorlogo’s. Voor eventueel geïnteresseerde partijen zijn er nog wel twee kleedkamerdeuren beschikbaar. Voor meer informatie, verwijzen wij u graag naar een eerder geplaatst artikel op onze website.