In de afgelopen maanden ondergingen de kleedkamers van voetbalvereniging MVV ’27 een ware metamorfose. Afgelopen zaterdag werden de nieuwe kleedlokalen voor de wedstrijd van het eerste elftal tegen vv Naaldwijk officieel geopend.

De oudste kleedkamers van dateerden alweer van 45 jaar geleden en dus werd het hoog tijd voor een opknapbeurt. Met hulp van vele vrijwilligers werden de oude kleedlokalen in november volledig gestript, waarna bouw- en aannemingsbedrijf JJ de Haas haar gang kon gaan en kon starten met de renovatiewerkzaamheden. Tweeëneenhalve maand later konden de nieuwe kleedkamers opgeleverd worden. Afgelopen zaterdag werden deze dan ook feestelijk geopend onder toeziend oog van de vele trouwe sponsoren van de vereniging en burgemeester Rodenburg van de gemeente Midden-Delfland.

Trots
Dat de verbouwing midden in het voetbalseizoen plaatsvond, zorgde ervoor dat MVV ‘27 werd gedwongen tot de nodige improvisaties. “Gelukkig toonden onze leden veel begrip voor de situatie en konden we rekenen op hulp van buurman ODO, die haar kleedkamers aan ons beschikbaar stelde tijdens de verbouwing”, zo blikt voorzitter Pieter van Rijs terug op de afgelopen periode. Nu de kleedkamers daadwerkelijk in gebruik zijn, overheerst vooral trots bij de preses van de Maaslandse voetbalvereniging. “Als bestuur vinden wij het prachtig dat MVV ’27 samen met vrijwilligers, sponsoren en overheidsinstanties in relatief korte tijd zoiets moois heeft kunnen bewerkstelligen.”

In de afgelopen jaren werden ook al de entree, het terras en de kantine grondig gerenoveerd. Nu ook de kleedkamers een opknapbeurt hebben ondergaan, lacht de toekomst de Maaslandse voetbalvereniging weer tegemoet. MVV ’27 is veel dank verschuldigd aan alle vrijwilligers, sponsoren, de gemeente Midden-Delfland, het ministerie van VWS en andere fondsen en stichtingen die een bijdrage hebben geleverd aan dit prachtige project. MVV ’27 heeft iedereen keihard nodig gehad om dit resultaat te bereiken.