Deze week stond de wedstrijd uit bij Brielle te wachten. Vol goede moed reden we die kant op. Mooi rustig complex. En we mochten deze week een keer op echt gras voetballen. We konden merken dat we dat niet zo gewend zijn….

Zonder onze achterin altijd controlerende Guido, wisten we dat het wel eens een lastige wedstrijd kon gaan worden…… Merlijn begon deze wedstrijd op de goal. Brielle begon duidelijk wat sterker en feller aan de wedstrijd dan onze jongens. Dat resulteerde in het eerste kwart al in een stand van 5-0, overigens opende Brielle de score met een knappe kopbal vanuit een corner.

Het tweede kwart was voor MVV eigenlijk het beste deel van de wedstrijd. Onze jongens probeerden echt met veel inzet de wedstrijd naar zich toe te trekken. Diverse kansen deden zich aan: kopbal van Nees na goede voorzet van Luuk net naast, Goitom 2x op de paal, Daan op de paal…de druk nam toe, Amoz een mooie kans, maar helaas tevergeefs, te teller bleef op nul. Zelfs Brielle kwam daarna toch weer 2x langs zij. 7-0

De tweede helft kwam Amoz op goal. Goitom was eigenlijk de felste van MVV en kon diverse keren de bal veroveren, waarna Daan de 10-1 kon maken, eindelijk ons doelpunt. De 12-2 was voor Merlijn, die van afstand netjes in de hoek schoot. De wedstrijd eindigde in 13-2.

Jammer genoeg kregen we deze week niet het geloof en vertrouwen erin, zoals vorige week, waardoor we geen vuist konden maken met z’n allen. Rond de voorjaarsvakantie gaan we dan maar eens hard werken aan onze teambuilding, zelfvertrouwen en zeker ook een stukje weerbaarheid. Uit deze wedstrijd bleek maar weer dat we dat zeker kunnen gebruiken.

Gelukkig waren onze jongens de wedstrijd al direct na de penalty reeks vergeten, en werd er alweer direct gelachen en gek gedaan. Na een Aa’tje en een heerlijk croissantje in de kleedkamer gekregen van de vader van Goitom, waar ze allemaal heerlijk van genoten, zijn we weer huiswaarts gekeerd.

Volgende week een oefenwedstrijd tegen MVV JO10-2, alhoewel deze tot op heden nog niet in het wedstrijdprogramma staat op de website… Nieuwe ronde, nieuwe kansen.