Het zal je vast niet zijn ontgaan dat er in de winterstop hard is doorgewerkt aan de nieuwe kleedkamers. Hoewel de verbouwing voorspoedig verloopt, zullen we met z’n allen nog even geduld moeten hebben voordat de nieuwe kleedkamers in gebruik kunnen worden genomen. In week 3 en 4 (maandag 13 t/m zondag 26 januari) zijn de kleedkamers en het ballenhok niet toegankelijk in verband met het gieten van de nieuwe vloer in de kleedkamers en de gang. Wij verzoeken daarom alle ​leiders en trainers van alle elftallen om ​de trainingsmateriaal (ballen, hesjes, pionnen​, etc.) voor maandag 13 januari uit het ballenhok te halen​ en mee naar huis te nemen. Voor het oppompen van de ballen zal nog een plaats aangewezen worden. Dit ​wordt via de trainers-app ​aan alle trainers en leiders gecommuniceerd.

​Daarnaast vragen wij iedereen om het wedstrijdschema van zaterdag 18 en ​zaterdag 25 januari op de site en/of op de app van Voetbal.n goed in de gaten te houden​. Door ​de verbouwing en het gebrek aan beschikbare kleedkamers is de kans op wijzigingen voor deze ​twee data groot. Hier krijgen de desbetreffende elftallen op korte termijn meer duidelijkheid over. ​Het kan ook voorkomen dat ​teams wel kunnen spelen, maar geen kleedkamer hebben. In dat geval wordt gevraagd om thuis alvast om te kleden en na de wedstrijd ook thuis te douchen.

Wij ​weten dat dit geen ideale situatie is, maar hopen ​op ieders begrip. ​We krijgen er wel iets moois voor terug waar we met z’n allen weer jaren lang plezier van zullen beleven. Namens het bestuur van MVV ’27 excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor jullie medewerking.