Beste jeugdspeler en ouder(s),

De inschrijvingen zijn al een tijdje in gang. Tot nu toe zijn er al 36 aanmeldingen binnen gekomen voor het jeugdkamp 2020.

De kinderen die al zijn aangemeld zijn de volgende:
Dano van Leeuwen, Arijan Mosterd, Anthony Petra, Stijn Verboon, Jort Verboon, Sebas de Bruin, Keano Fa, Stijn de Wit, Lars van Tilburg, Ruben van Tilburg, Jarich Hagman, Luciano Fa, Steven de Haas, Ivan de Haas, Luuk van der Sar, Metin Yildrim, Nick Jansen, Finn de Baat, David van de Breevaart, Pablo van Ruijven, Wesley Born, Benjamin Vermeer, Damian van Dijk, Siem Kroes, Jamie Batten, Bald ’t Hart, Martijn van Buuren, Davy Broos, Tobias Paalvast, Stef Prins, Dani Klapwijk, Sebastiaan van Rhee, Nees van Pelt, Kees Rasens, Vidar de Kok, Bas poot.

Er zijn uiteraard  nog veel meer aanmeldingen nodig! Dus mocht jij je naam nog niet hier tussen zien staan, klik op onderstaande link en vul de gegevens in.

Aanmeldingsformulier Jeugdkamp

Mocht jij je wel aangemeld hebben, maar je naam niet hier boven tussen ziet staan. Neem contact op met Rick of Jessy. Wij kunnen ons voorstellen dat er vragen zijn bij de jeugdspelers die voor het eerst mee mogen, schroom niet en bel of mail ons even. Uiteraard geldt dit voor iedereen met vragen.  

Rick van der Meijs 06 3012 1019 of Jessy Zwaard 06 2034 2336.

Vriendelijke groeten namens de kampleiding, 
Rick en Jessy