Het is weer december en dat betekent dat de eerste seizoenshelft er weer bijna op zit. Voor sommige teams staat er komende zaterdag nog een wedstrijd op het programma, andere kunnen zich nu al gaan richten op hun ‘winterslaap’. Maar gelukkig zijn er nog voldoende activiteiten voor jong en oud tijdens de winterstop. Graag brengen we je hierbij op de hoogte:

Trainingen
Van maandag 23 december tot en met vrijdag 3 januari zullen er voor de gehele vereniging geen trainingen plaatsvinden. De lichtinstallatie zal uitgeschakeld zijn en daarnaast is ook de kantine gesloten. Vanaf maandag 6 januari 2020 kunnen de trainingen weer worden hervat.

Oliebollenrace
Op zaterdag 28 december staat de jaarlijkse oliebollenrace weer op het programma. Tussen de feestdagen door is het traditie dat de overtollige calorieën er weer worden afgelopen tijdens deze hardlooprace. Een leuk evenement om het jaar 2019 met iedereen af te sluiten en alvast een kleine proost uit te brengen richting het nieuwe jaar. De starttijden per leeftijdscategorie zullen binnenkort op de website worden gepubliceerd.  

Zaalvoetbaltoernooi
Op donderdag 2 en vrijdag 3 januari zal weer het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi voor de Maaslandse basisschoolkinderen plaatsvinden. Inschrijvingen zijn binnenkort (week 51) geopend voor de Maaslandse schooljeugd van de groepen 3 t/m 8. Meer informatie hierover binnenkort op www.mvv27.nl/kersttoernooi.

Toernooi jeugd JO8 t/m JO15/MO15
Het is de bedoeling om in de winterstop een onderling toernooitje te organiseren voor alle teams in de leeftijdscategorieën JO8 t/m JO15/MO15. Momenteel wordt er nog gezocht naar een geschikte datum voor dit evenement. De desbetreffende elftallen zullen hier deze week van op de hoogte worden gebracht. 

Vrijwilligersbrunch
Op 4 januari nodigt MVV’27 al haar vrijwilligers uit voor een gezellige brunch en om al deze belangrijke personen te bedanken voor het werk dat ze voor MVV ’27 doen! Meer info volgt op de website, maar zet deze datum alvast in de agenda.

Peen- en uientoernooi lagere senioren:
Ook het peen- en uientoernooi is langzaamaan een traditie aan het worden bij MVV ’27. Op zaterdag 11 januari strijden de lagere seniorenelftallen in een onderling toernooi om de peen- en uienbokaal. Na afloop is er voor iedereen een winterse maaltijd.