Na optredens van onze JO11-1 en JO 13-1 op zaterdag mag JO 9-1 van MVV’27 op zondag haar voetbalkunsten laten zien in de sporthal bij Verburch. De laatste ‘officiële’ wedstrijden van 2019.

Helaas géén uitslapen, half 9 verzamelen maar onze jongens hebben er zin in.

MVV is ingedeeld in Poule C tezamen met Den Hoorn, Westlandia en Honselersdijk.

De eerste wedstrijd tegen buren Den Hoorn wordt helaas met 1-0 verloren. We houden lang stand maar moeten ons uiteindelijk toch gewonnen geven. Ook de tweede wedstrijd tegen het veel sterkere Westlandia kon niet in winst worden omgezet zodat een finaleronde er dit jaar niet in zit. 

We beginnen echter steeds meer te wennen aan het zaalvoetbal waar je in vergelijking met veldvoetbal niet mag indribbelen bij een uitbal of corner en géén sliddingen mag maken. Ook moet je hier sneller “omschakelen” bij balverlies (of balbezit). De laatste wedstrijd in de poule tegen Honselersdijk gaat dan ook niet verloren, helaas scoren we ook niet, 0-0.

Na de poulefase spelen we eerst tegen Excelsior Maassluis, deze wedstrijd gaat met 1-0 verloren maar MVV’27 krijgt mogelijkheden, onze doelpunten kunnen niet langer uitblijven! De wedstrijd erna tegen Quintus komt dat eindelijk tot uitdrukking , 2-0. Doelpunten van Nees en Daan. We kunnen het wel.

We sluiten het toernooi en voetbaljaar 2019 goed af want ook de laatste wedstrijd tegen Maasdijk wordt in winst omgezet. Doelpunten van wederom Nees en Luuk 2x zorgen ervoor voor 3-0 eindstand.

Nu even een periode van twee weken géén voetbal en lekker vakantie vieren.

Fijne feestdagen allemaal en heel sportief en gezond 2020 toegewenst.