Met nog negen minuten te spelen werd op zaterdag 16 november j.l. de wedstrijd DWO – MVV 27 stilgelegd na het onwel worden van DWO-speler Brandon Richardson.

Gisterenavond werd in Zoetermeer het duel uitgespeeld en op de tussenstand van toen zou geen wijziging plaats vinden. 

Rare gedachten komen op wanneer je bij zo’n kort duel aanwezig bent. De warming-up duurt zeker tweemaal zo lang als de speeltijd én wat als vanavond tussentijds het licht uit valt. Moeten we dan weer ’n keer terug komen?

Afijn, even naar die negen minuten. MVV 27 startte uitermate geconcentreerd, zat fel op de bal en hoopte uiteraard dat er meer dan één punt huiswaarts genomen kon worden. Ondanks de goede intenties vond men geen mogelijkheden tot scoren.

Dat was iets waar DWO wel toe in staat was, maar geluk hield MVV 27 af van een tegentreffer. Na zo’n zes minuten werd de behendige Kevin Mbembe aangespeeld recht voor het doel, speelde de afwachtende MVV 27-defensie uit, omspeelde zelfs doelman Jari Boon, maar gaf vervolgens een slecht geplaatst schot af. Een minuut later knalde Jean Pierre Nocento minder gevaarlijk over het Maaslandse doel.

Na ’n kleine tien minuten kon de uitmuntend fluitende arbiter Piet Obdam de spelers weer richting douche sturen.

Opstelling: Jari Boon, Harm Voogt, Yennick Berrevoets, Fred van Maaswaal, Jaco Buijnink, Thijs de Vast, Lars Kloet, Jordi Lems, Ariën Oprel, Haysam Abedelaziz en Dennis Louter.