Sinds een aantal weken speelt ons achtste elftal in gloednieuwe shirts van hun nieuwe sponsor Kwekerij GreenValley. De naam van de nieuwe tomatenkwekerij vervangt die van De Kabel op de tenues van MVV ’27 8.

In januari werd Kwekerij De Kabel overgenomen door tomatenkwekers Marcel van den Berg en Jack Groenewegen. Vrijwel direct na de overname is er gestart met het afbreken van de kas en in april werd een start gemaakt met de nieuwbouw van een 8 hectare grote kas die verder gaat onder de naam GreenValley. Eind september zijn de eerste planten erin gegaan en eind november zijn de eerste tomaten al weer geknipt in het nieuwe bedrijf.

Met de overname van De Kabel werd ook het sponsorschap van ons achtste elftal overgenomen. Tim Prins (speler MVV ’27 8) is als locatiemanager / bedrijfsleider werkzaam bij het bedrijf. GreenValley vindt het mooi om een steentje bij te dragen aan een vereniging als MVV ’27 en hoopt hiermee ook onder de aandacht te komen bij scholieren die op zoek zijn naar een bijbaantje voor de weekenden en / of vakanties. Het gloednieuwe bedrijf kan namelijk altijd wel wat extra handjes gebruiken. Dus als je nog op zoek bent naar een bijbaantje, fiets dan eens langs de kwekerij op Kreekrug 1B of geef een belletje naar het bedrijf (015-3801775).

Naast het achtste elftal werd ook het negende in gloednieuwe tenues gestoken door sponsor De Pynas. Het Maaslandse café is al jaren de vaste sponsor van het vriendenteam, waarvan de spelers in het weekend ook zeer regelmatig een bezoek brengen aan hun sponsor. Voor de Pynas een goede reden om de jongens dit seizoen weer in het nieuw te steken.

Mede namens de spelers van het achtste en negende elftal wil MVV ’27 zowel Kwekerij GreenValley als De Pynas hartelijk bedanken voor beschikbaar stellen van de nieuwe tenues.

Tim Prins (tweede van links) en Jens Vrolijk (sponsorcommissie MVV ’27; tweede van rechts) met de eigenaren van GreenValley in september, voordat de eerte plantjes werden gezet
Eigenaresse Sylvia Szalai van De Pynas geflankeerd door Jens Vrolijk en een deel van de selectie van het negende elftal van MVV ;27 9