Komende zaterdag gaat MVV 27 op bezoek bij de trotse koploper uit Wateringen. KMD haalde ’n kleine vier weken eerder al de eerste periodetitel binnen én mag dus minimaal een toetje verwachten ergens in mei van het volgende jaar. Afgelopen seizoen eindigde men op één punt achterstand op kampioen Wateringse Veld Kranenburg en dat zal men niet weer eens willen meemaken. Men mocht toen vervolgens deelnemen aan de nacompetitie, maar moest het onderspit delven tegen VVSB (2-3).

Afijn, terug naar dit seizoen. KMD heeft als koploper na negen wedstrijden toch al acht verliespunten én dat geeft aan dat we weer een seizoen beleven met weinig krachtsverschil. MVV 27 weet daar alles van gezien het gelijkspel tegen DUNO afgelopen zaterdag. De Maaslanders zijn nu al weer vijf wedstrijden ongeslagen, maar daar zitten wel drie gelijkspelen bij. En die laatste resultaten schieten in puntenaantal niet echt op.

In maart van dit jaar ontmoetten beide ploegen elkaar ook in Wateringen en had KMD bij aanvang elf punten voorsprong op MVV 27. Toch vertrokken de Maaslanders toen met een 1-3 overwinning huiswaarts. Kortom, bij de aftrap is niets zeker en alles mogelijk.

Het duel op Sportpark Suydervelt (Heulweg 32-a in Wateringen) vangt aan om 14.30 uur.