MVV ’27 introduceert iets nieuws op haar website: live beelden van de wedstrijden van de thuiswedstrijden van het eerste en tweede elftal. Mits beide teams hun wedstrijden op het hoofdveld spelen, kun je deze thuis live op je computer, tablet of telefoon streamen.

MVV ’27 testte al langer met de apparatuur van Usportfor. Inmiddels zijn de camera’s op de tribune zo afgesteld dat we kwalitatief goede beelden kunnen streamen en deze dus ook aan gaan bieden via onze website. Zo kunnen de liefhebbers vandaag de volgende wedstrijden live bekijken:
11:30 MVV ’27 2 – Ariston ’80 2
14:30 MVV ’27 1 – DUNO 1

Je kunt de beelden bereiken door rechts in het menu op de website naar het kopje MVV ’27 Club TV te gaan of door de link onderaan dit bericht aan te klikken. Op het clubkanaal is het ook mogelijk om de afgelopen zes wedstrijden van beide teams nog eens terug te kijken. Niet alleen handig voor de supporters, maar ook voor de technische staf om nog eens te bekijken wat er goed en fout gaat tijdens wedstrijden. Veel kijkplezier!

https://www.usportfor.com/club-tv/mvv27/