Afgelopen zondag is er een start gemaakt met het renoveren van de kleedkamers. De kleedkamers 4, 6, 8 en 10 zijn als eerste aan de beurt en uiteindelijk zullen tijdens de winterperiode alle kleedkamers een metamorfose ondergaan.

Afgelopen zondag begonnen Max Moerman, Martino Scheepens, Bas Hoekveen en een aantal spelers van het 8e elftal aan het demonteren van de deuren, kapstokken en banken. Het overgrote deel van de renovatie is uitbesteed aan Bouwbedrijf J.J. de Haas, maar diverse sloopwerkzaamheden en het afvoeren van deze materialen wordt door diverse vrijwilligers opgeknapt.

Demonteren banken door het 8e

Zo was gisteren een groot deel van de selectie van MVV ’27 VE1 in touw. In eendrachtige samenwerking zijn er vele kruiwagens met bouwafval afgevoerd, waarna er aan de bar uitgerust kon worden met een biertje. Zo is deze verbouwing direct een goede teambuildingactiviteit. Tot en met 11 december draagt elk team van MVV ’27 4 tot en met MVV ’27 VE1 zijn steentje bij (of eigenlijk af..).

MVV VE1 steekt de handen uit de mouwen

Naast de diverse vrijwilligers zullen er de komende periode ook veel medewerkers van Bouwbedrijf J.J. de Haas bij MVV ’27 te vinden zijn. Het Maaslandse bouwbedrijf heeft de tekeningen voor de nieuwe kleedkamers gemaakt en zal ook de uitvoering van de verbouwing voor haar rekening nemen. Zoals eerder op deze site te lezen is hier ook een sponsorovereenkomst uit voortgekomen, iets waar we als MVV ’27 erg blij mee zijn.

Een verbouwing brengt helaas altijd enige overlast met zich mee. Zo zijn de kleedkamers 4, 6, 8 en 10 voorlopig niet te gebruiken. MVV ’27 probeert tijdens de verbouwing eventuele overlast zoveel mogelijk te beperken. Het eindresultaat zal de kleine ongemakkken zeker waard zijn!