De afgelopen weken hebben vele mensen weer hun sympathie voor MVV ’27 laten blijken door het kopen (en verkopen) van speculaaspoppen. MVV ’27 is dan ook erg trots dat er uiteindelijk precies 3.000 poppen zijn verkocht, een record!

Dat betekent dat er door de Speculaaspoppenactie een bedrag van ruim € 6.500,- beschikbaar komt voor MVV ’27, dat gebruikt gaat worden voor de renovatie van de kleedkamers deze winter.

Dit fantastische resultaat hadden we natuurlijk nooit kunnen behalen zonder de hulp van onze enthousiaste, jeugdige verkopers. Meer dan 2.000 poppen wisten onze jeugdleden aan de man te brengen. Zaterdag mogen de kids hun verkochte poppen van 8:30 tot 12:00 in de bestuurskamer van MVV ’27 ophalen en bij hun klanten gaan bezorgen. Super gedaan, jongens en meiden! De beste verkopers worden op een nader te bepalen tijdstip nog even in het zonnetje gezet, hierover later meer.

Ook mensen die hun poppen via internet hebben besteld, kunnen deze aanstaande zaterdag ophalen bij MVV ’27. Bij bedrijven die twintig of meer poppen hebben besteld, worden deze morgen bezorgd.