Maandag 18 november vond de slotavond van Rabo ClubSupport plaats in WestlandTheater De Naald. Voorzitter Pieter van Rijs en nieuwbakken penningmeester John Barendse togen die avond naar Naaldwijk om namens MVV ’27 een cheque ter waarde van maar liefst € 1.765,02 in ontvangst te nemen.

Rabobank Westland trakteerde de aanwezigen weer op een mooi programma met een knallende openingsact van West Percussion en een optreden van het cabaretduo Anne & Lisa (winnaar van het Rabo Talenten Concours in WestlandTheater De Naald). Maar waarschijnlijk waren de aanwezigen toch vooral benieuwd naar de opbrengst voor hun vereniging of stichting. Rabobank Westland had het enorme bedrag van € 200.000 te verdelen over 269 deelnemende clubs uit Westland, Maassluis, Maasland en Hoek van Holland. Leek de ‘buit’ voor MVV ’27 in 2018 al enorm (€ 1.753,47), dit jaar keerden Pieter en John dus met een nóg hoger bedrag huiswaarts. Een bedrag dat zeer welkom is voor het bestedingsdoel: de renovatie van de kleedkamers in de komende winterperiode.

Uiteraard is MVV ’27 Rabobank Westland zeer dankbaar dat zij de regionale verenigingen en stichtingen via Rabo ClubSupport ondersteunt door, zoals zij het noemen, samen de winst te vieren. Daarnaast grote dank aan iedereen die de moeite heeft genomen te stemmen op MVV ’27. Mede dankzij jullie hebben wij deze prachtige cheque in ontvangst mogen nemen.